Loading...

maandag, november 29, 2021

Beste herfstlaarzen voor dames

Een van de eerste dingen die ik in de herfst uit mijn garderobe verander, is het toevoegen van laarzen aan mijn looks. Het is niet alleen de schoen die ik het meest draag tijdens de koudere maanden, maar het is ook de ideale schoen om zomerlooks in de herfst om te zetten. Herfstlaarzen zijn meestal ook het meest praktisch. Of je nu in een sneeuwklimaat of een nat klimaat leeft, ze zijn essentieel om van en naar het werk of in de stad te komen. Voor mij, hoewel ik in Atlanta woon, reis ik het hele jaar door behoorlijk wat naar het noordoosten en bezit ik persoonlijk sneeuwlaars. En ik zou niet durven om geen paar regenlaarzen te bezitten!

Chelsea-laarzen

Ik zou zeggen dat een Chelsea laarzen dames een van de meest klassieke laarzen van allemaal is. Een musthave voor je garderobe. Dit type laarzen dames worden gedefinieerd als een platte laarzen dames die je aanschuift dankzij het elastiek aan de zijkanten. Ze zijn geweldig met jurken of jeans.

Knie laarzen

Een paar andere stijlen die boven de enkel gaan zijn kniehoge laarzen (zoals rijlaarzen of kniehoge laarzen met hoge hakken) en zelfs overknee laarzen. Deze kunnen gedragen worden over jeans (houdt je super warm in de winter) of met jurken en rokken. Ik hou altijd van een kniekous met panty en een mooie jurk of rok. Zo’n vrouwelijke look voor de winter.

Laars met blokhak

Degene die ik het vaakst draag, een leuk laarsje met blokhak. Ze zijn comfortabel, net genoeg hoogte en gemakkelijk te verkleden veel looks. Ze zijn een geweldige ruil voor sneakers of flats.

Waterdichte laars

Natuurlijk kun je een regenlaars helemaal dragen (ze maken nu echt schattige!) maar de waterdichte laarsjes zijn schattig en functioneel. Ze lijken in niets op een saaie waterdichte laarzen en passen goed bij jeans en jurken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *