Dit is het tweede boek

Het kledingmerk Peuterey brengt een nieuw boek uit. In het boek moet er van alles staan over Peuterey zelf. In het boek kun je bijvoorbeeld lezen wat er allemaal gebeurd bij het maken van een jas. We weten ook dat de jassen heel populair zijn bij jong en oud. De wijze waarop de jassen worden gemaakt zijn eigenlijk nooit naar buiten gekomen. In dit nieuwe boek kun je dus alles lezen over de jas. De jassen zijn wel degelijk mooie spullen en je kunt er dan ook wel wat voor terugkrijgen. Je hebt meer mensen nodig die je kunnen helpen om een boek goed op de markt te brengen.

Eerdere boeken van het merk

Peuterey heeft al vaker boeken geprobeerd uit te brengen tot nu toe is er maar één eerder uitgebracht. Het werd wel een flop. Het eerste boek verkocht namelijk niet zo goed. Het eerste boek was gewoon een kijkboek met afbeeldingen van de jassen daarin verwerkt. Het was dus niet echt interessant en er zijn dus ook genoeg mensen die dit dus niet zo kunnen waarderen. Wij als mensen die ons met de toekomst bezighouden zien ook dat er meer voor nodig is om de boeken te laten slagen in de toekomst.

De markt is er klaar voor

Het lijkt er wel op dat mensen echt interesse hebben in het nieuwe boek van Peuterey. Je hebt ook langen lijsten voordat je het boek mag kopen. Je moet je namelijk aanmelden online en dan kan je in de rij gaan staan. We verwachten wel dat het druk wordt. Dit komt door het feit dat het tweede boek van Peuterey toch bet wel veel aandacht heeft weten te trekken. Op die manier wordt het dus een boek met veel bereik. We kunnen niet wachten om het boek eindelijk te lezen.