Hardloop begeleiding; de beste tips!

Je loopt al een tijdje en je wilt op een andere manier gaan hardlopen. Je wilt je techniek verbeteren, je wilt fitter worden en je wilt graag gerichter gaan trainen. Je zit er aan te denken om hardloop begeleiding te gaan nemen. Maar je weet niet waar je terecht moet. This is Running is gespecialiseerd in het hardlopen op hartslag. De hardloopcoach van This is Running begeleidt hardlopers naar halve en hele marathons. Dit doen zij met het hardloopschema van Sportrusten. Dit schema is gericht op het trainen op hartslag en op het lopen van relatief korte duurlopen.

De hardloopcoach van This is Running traint groepen naar halve en hele marathons toe. Zij hebben met hun 14K IS MY WAY programma vele lopers naar de eindstreep van de halve en hele marathon  geholpen. Hun manier van trainen is heel gericht en bewust kilometers maken. En dat geheel op ieder zijn eigen hartslag. Door middel van een test voorafgaand aan het traject wordt deze hartslag bepaald. Hiermee gaat de loper heel gericht het hele traject lang mee trainen. Dit is de basis van het schema en de voorbereiding.

Sinds kort is het aanbod bij This is Running uitgebreid met persoonlijke hardloop begeleiding. Dit houdt in dat lopers gedurende het traject begeleid worden door de hardloopcoach van This is Running. Binnen het traject staat uiteraard ook het hardlopen op hartslag centraal. Nadat de test is gedaan krijgt de hardloper het persoonlijke hardloopschema doorgestuurd. Hiermee doen de lopers vier trainingen in de week. Twee duurtrainingen, een intervaltraining en een korte rustige training. Bij elkaar een gevarieerd weekschema.

Persoonlijke hardloop begeleiding bij This is Running is meer dan alleen hardlopen. De hardloopcoach vindt namelijk dat lopers op meerdere vlakken moet ontwikkelen. Zo bieden zij binnen hun hardloop begeleiding een krachtprogramma aan en geven zij gedurende het traject veel tips en tricks. Dit allemaal met als doel de hardloper zo goed mogelijk te begeleiden naar zijn doel.