Loading...

maandag, november 29, 2021

Leuke dag gehad in het Nederlands Openlucht museum

Ik woon samen met mijn gezin in Amsterdam. Van mensen om mij heen hoorde ik dat het Nederlands Openlucht museum een aanrader is voor iedereen. Daarom besloot ik ook om samen met mijn gezin een bezoek te brengen aan het museum.

Erg mooi en leerzaam museum

Toen we aankwamen bij het Nederlands Openlucht museum werden we erg vriendelijk ontvangen. Onze kinderen konden vrij in het museum rondlopen en hadden het erg naar hun zin. De kinderen konden namelijk allerlei verschillende activiteiten doen. Onze kinderen gingen emel kneden en brood bakken bak zij erg leuk vonden. Ook zijn er in het museum erg veel touchscreen schermen te vinden waar veel informatie op vermeld is. Ook zijn er verschillende films waarin allerlei verschillende onderwerpen aanbod komen. Toen we naar de uitgang liepen kregen we een flyer van het museum Lalique. We besloten na het lezen van de informatie die op de flyere staat vermeold om een bezoek te brengen  aan dit museum.

Erg leuke dag gehad in het museum

We hadden samen een erg leuke dag in het openluchtmuseum en in het museum Lalique we raden allebei de musea daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit met het hele gezin.