Loading...

maandag, november 29, 2021

Ote Sensation lenzenvloeistof: zo maak je veilig de overstap

Als jij last hebt van droge en rode ogen, van slecht zicht en van jeukende ogen, dan kan dat worden opgelost als je overstapt op Ote Sensation. Ervaar je problemen met het draagcomfort van je lenzen, dan is er een kans dat een nieuwe lenzenvloeistof daar een oplossing in biedt. Er worden momenteel zoveel oplossingen aangeboden dat je je lenzenvloeistof exact kunt aanpassen op het soort ogen dat je hebt. Met de juiste vloeistof dragen je lenzen het beste en merk je vaak niet eens dat je ze in hebt. Ote Sensation is dan een uitstekende keuze als je ogen van nature droger zijn.

Ote Sensation voor zachte lenzen

Ote Sensation is een alles-in-één vloeistof voor zachte lenzen. Dat betekent dat je je lenzen er ’s nachts in opbergt en dat de vloeistof ze reinigt, desinfecteert, ontvet en hydrateert. Deze vloeistof doet dus veel meer dan bewaren alleen. Na een aantal uren in de vloeistof zijn je lenzen weer vochtig, schoon en klaar om gedragen te worden. Je doet ze met plezier in en voelt nauwelijks dat je ze draagt. Deze vloeistof is specifiek bedoeld om de lenzen extra te hydrateren, speciaal voor dragers met droge ogen.

Overstappen samen met je opticien

Het is dus belangrijk dat je de juiste lenzenvloeistof uitkiest voor jouw type ogen. En dat begint bij je opticien. Laat je ogen uitgebreid testen en je opticien beoordeelt of ze gezond zijn, of Ote Sensation de juiste vloeistof voor jouw type ogen is en of er geen medische redenen zijn waarom je de overstap niet kunt maken. Deze nulmeting fungeert als basis voor de rest van de test. Je gaat nu namelijk een klein flesje Ote Sensation kopen en dat twee weken uitproberen. Een reisverpakking is dan ideaal.

Na twee weken weer een oogmeting

Na twee weken gebruik weet jij wel of de nieuwe vloeistof voor jou beter is en merk je mogelijk een groot verschil in draagcomfort. Nu maak je weer een afspraak met je opticien om te beoordelen of jouw ogen er van een medisch oogpunt ook goed op reageren. Als je opticien ziet dat alles goed is en de situatie niet is verslechterd, dan krijg je het groene licht en mag je de overstap maken. Het is ook daarna nog verstandig om je ogen periodiek te laten testen, zodat je zeker weet dat je je lenzen nog steeds gewoon veilig kunt dragen.

Je nieuwe lenzenvloeistof aanschaffen

Nu is het tijd om Ote Sensation in grotere hoeveelheden aan te schaffen en als je daar een webwinkel voor gebruikt, dan krijg je vaak de beste prijs. Daar vind je bijvoorbeeld interessante volumekortingen en kun je een grotere hoeveelheid aanschaffen voor een lagere prijs. Online zijn de beste prijzen te vinden en je hebt je producten snel in huis. Ote Sensation is een goede alles-in-één lenzenvloeistof die je lenzen extra hydrateert. Je doet je lenzen weer met plezier in en ze zitten zo lekker dat je vergeet dat je ze draagt. Bestel ze daarom snel via Lens2Day.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *