Loading...

maandag, november 29, 2021

Waar kun je uit eten in Nijmegen?

Restaurant

Wil jij uit eten in Nijmegen? Ben je op zoek naar een goed adres om een lekker hapje te eten met je familie, vrienden of kennissen? Dan ben je bij Bistro Le Steak aan het juiste adres om een lekker hapje te eten en om met een fijn welkom te worden verwelkomd. Het personeel is erg gastvrij en helpt jou met elke vraag die jij maar hebt. Het eten is daar dan ook heerlijk. Je zou je vingers erbij op willen eten.

Uit eten in Nijmegen

Uit eten in Nijmegen: mijn persoonlijke ervaring met Bistro Le Steak

Ik ging vorige week met mijn man en 2 kinderen van 6 en 9 jaar uit eten en wij hebben het erg naar ons zin gehad. Ik had via de website gereserveerd, na de reservering kreeg ik een mailtje dat de reservering in goede orde is aangekomen en dat ze niet konden wachten tot we langs zouden komen. We hadden om 7 uur gereserveerd, maar we waren een half uur te vroeg. Onze tafel was dan nog voor 5 minuten bezet, waardoor we aan de bar konden gaan zitten. Hier hebben we ook een drankje gedaan en een gezellig gesprek gehad met de barman. Hij was erg aardig en had ook veel interesse op een niet opdringerige manier. Dit was erg fijn. Na 5 minuten kwam 1 van de serveersters ons naar de tafel brengen. Voor de kinderen was er een speciaal menu waar ze uit konden kiezen en voor mijn man en ik natuurlijk ook. We hebben die avond erg genoten van de avond, dankzij het personeel, de koks, het eten en de sfeer.

Bistro le steak eten

Wil jij hier ook graag uit eten?

Wacht niet langer en reserveer jouw plekje voor de gewenste avond. Het is heel simpel om te reserveren via de website hier moet je dan jouw gegevens invullen, welke dag en hoe laat je wilt eten en met hoeveel personen. Vervolgens krijg je een bevestigingsmailtje over de reservering.