Loading...

maandag, november 29, 2021

Welkom bij Snackmobiel!

Heb jij al wel eens gehoord van Snackmobiel? Bij dit bedrijf is het namelijk mogelijk om een frietwagen te huren. Het ideale hiervan is dat jij kunt genieten van de lekkerste snacks en de beste patat! Qua de prijs hoef jij je nergens zorgen om te maken. Er wordt namelijk een vaste prijs per persoon gehanteerd en daar kun je onbeperkt van genieten.

Een frietwagen is een zeer eenvoudige manier om iedereen te voorzien van eten. Vrijwel iedereen houdt ervan om een patatje of wellicht een kroket te eten. Hoe leuk zou het dan zijn als er een feest in de planning staat en dat je een frietwagen hiervoor kunt inzetten?

Sweet 18!

Toen onze dochter 18 was geworden wilde zij maar al te graag een feest organiseren. Als je deze leeftijd hebt bereikt, dan moet je het gewoon gaan vieren vind ikzelf. Hierdoor hebben wij een locatie afgehuurd waar zij haar verjaardag kan vieren voor vrienden. Echter hadden wij er stiekem nog voor gekozen om een frietwagen te huren bij Snackmobiel. Dit wist zij zelf niet waardoor het voor haar een flinke verrassing was! De wagen werd neergezet en de stekker ging in het stopcontact. Vervolgens kregen wij het seintje dat er besteld kon worden. Uiteraard heeft onze dochter als eerste haar bestelling mogen doorgeven.